Ein Kid

Dit is toch echt wel één van de juwelen van de Sinai, Ein Kid is een met palmbomen gevulde oase aan het einde van een pastel gekleurd pad. Hier is voldoende schaduw and afkoeling voor iedere bezoeker. Ein Kid is het perfecte medicijn tegen stress en alle drukte van het normale leven.

The wandeling van Wadi Kid naar Ein Kid is grandious wanneer u het water ziet stromen ver beneden u in de oase. Het pad wordt levendig gehouden door een aantal enorme granietblokken die uw weg af en toe proberen te versperren. U zult zich erg klein voelen tussen deze granietblokken, maar het is absoluut een ervaring om nooit meer te vergeten!

Wanneer u goed naar de oase kijkt, zult u verbaasd zijn over de vele kleuren en contrasten die worden veroorzaakt door het woestijnachtige landschap aan de ene kant en de spontane overgang naar groene bomen. Het geheel wordt compleet gemaakt door palmen, acasias en verschillende soorten fruit bomen. Deze plek is uitermate geschikt voor een picnic in de middag en een lange wandeling! Deze trip is vanaf Sharm el Sheikh zonder problemen te boeken.

Scroll naar boven