Van Zaventem naar Sharm El Sheikh

Er zijn diverse mogelijkheden om naar Sharm El Sheikh in Egypte te reizen. Met het vliegtuig is veelal gebruikelijk. Als het niet uitmaakt om met een stopover te reizen zijn er tal van opties. Wil je direct, dan kan je alleen met een rechtstreekse vlucht van TUIfly. De reistijd is 5 u 20 min. De prijs van een losse vlucht is ongeveer twee honderd euro. Het is aan te raden om in combinatie met een hotel te boeken als pakketreis. Dan ben je veel goedkoper uit.

Brussels Zaventem Airport ligt natuurlijk niet in Nederland. Je kan naar Belgie met de auto reizen en parkeren bij het vliegveld. Ook met de trein is een aankomst Zaventem goed te doen. Veelal vertrekken de vluchten pas in het begin van de middag met een Boeing 737. Na ruim 5 uur vliegen zal de aankomst in Egypte plaatsbinden bij luchthaven Sharm-El-Sheikh (luchthaven code SSH).

Als je niet de rechtstreekse vlucht wilt of kan kiezen kan je gaan voor een route met een extra stop. Dit kan kan bijvoorbeeld met Turkish Airlines zijn. Dan zal je na aankomst op Brussels Zaventem Airport naar Istanbul Airport vliegen en daarna weer door naar Sharm El Sheikh. Zo’n optie kan ook met Egypt Air waarbij je eerst naar Cairo vliegt.

Scroll naar boven